2013. december 26., csütörtök

Karácsonyi évadzáró 2013

A Szülőszövetség 2013. dec. 13-án Egerben megtartotta évadzáró összejövetelét. Nagy létszámmal vettünk részt, hogy kiértékeljük az éves tevékenységünket.

A találkozó megkezdése előtt kellemes karácsonyi hangulatot teremtettünk. Az otthonról hozott díszekkel kidekoráltuk a termet, a finom ételekkel és italokkal pedig megterítettük az asztalt. Azzal kezdtük a programot, hogy összefoglaltuk, mik történtek ebben az évben a négy legfőbb célunk - az ápolási díj, a fogászati ellátás, a lakóotthon és a szervezetépítés - tekintetében.

Mindenki kifejtette véleményét arról, hol tartunk jelenleg a márciusban lefektetett célokhoz, illetve az ez évben meghatározott feladatokhoz képest. Voltak pozitív és negatív, optimistább és pesszimistább hozzászólások, szerintem a négy felvetett kérdésben történtek előrehaladások, és ezt az utat tovább kell folytatni. Én hiányoltam, hogy ritkábbak a családi összejövetelek. Mások túl gyorsnak találták a tempót.

Mindannyian úgy láttuk, hogy az utóbbi évben felpezsdült a csapat, és a talákozóink olyanok voltak, mint egy kiterjesztett elnökségi ülés. Megvitatva a dolgokat, egyöntetűen úgy döntöttünk, továbbhaladva az elkezdett úton folytatja érdekvédő munkáját a Szülőszövetség. A megbeszélés után ettünk-ittunk, jó volt találkozni és beszélgetni a sorstársaimmal.

Oszlányiné Virágh Erzsébet

Képek a találkozóról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése