2015. szeptember 7., hétfő

A Borsod Megyei Szülőszövetség tagjaival barátkoztunk

Fontos számunkra, hogy a hasonló helyzetben lévő szülők minél inkább megismerjék egymást, és olyan kapcsolat alakuljon ki közöttünk, hogy minél inkább össze tudjunk tartani és közösen képviselni érdekeinket. Ezért 2015. aug. 23-án Szilvásváradon a Borsod Megyei Szülőszövetség tagjaival barátkoztunk, ismerkedtünk, kirándultunk. Reméljük, megmarad ez a kapcsolat és a jövőben lesznek közös programjaink, amivel a nyilvánosság felé is meg tudjuk mutatni magunkat.

A Borsod Megyei Szülőszövetség tagjaival eltervezett találkozóra utaztunk, ami Szilvásváradon, az Ilona Arborétumban volt megtartva. Heves megyéből 23-an tudtunk elmenni, összesen 50-en voltunk.

Érkezésünk után kis meglepetés várta a gyerekeket. Ajándékokat találtak a bokrokban, a fák ágain, amit nekik kellett megkeresni. Nagy örömmel szaladtak egyik helyről a másikra, és kutattak a gyönyörű virágok, bokrok között.

Ebédre összeültünk, így a beszélgetés, egymás közötti ismerkedés is jobban ment.

Délután közös játékra invitáltak bennünket, "lengő teke " versenyen vettünk részt, minden gyerek és minden szülő is. Ez persze komoly mérkőzés volt, Czibere apuka a pontokat szorgalmasan jegyezte és a végén győztest  hirdettünk. Mindenki kapott oklevelet, fotózkodtunk, és még az idő is kedvezett, gyönyörűen sütött a nap.

A szép környezetben, jó időben mindannyian feltöltődtünk. Este 6 óra után kártyázással zártuk a napot, utána búcsúzkodtunk.

Igazán jól éreztük magunkat, reméljük lesz jövőre is ilyen találkozó!

Hajdúné Kati, Eger

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése